Service & Reparatie

Natuurlijk is niet alleen een goede prijs belangrijk bij de aanschaf van je product. SERVICE schrijven we bij Witte Hal dan ook met hoofdletters. Heb je geen idee hoe je die nieuwe koelkast, wasmachine of TV thuis gaat krijgen en aan gaat sluiten, of heb je er gewoonweg zelf geen zin in? Laat het dan bezorgen door onze eigen bezorgdienst.

Is je wasmachine, droger of ander witgoedapparaat defect? Laat het dan repareren door onze servicedienst.

Wat moet je doen als je wasmachine defect is? Waar kun je terecht als je digitale tv-zenders nergens meer zijn terug te vinden? Wat zijn die zwarte strepen in je wasgoed? Op deze, en nog veel meer, vragen kun je hier het antwoord vinden.

Vanaf 2014 kun je ook voor al je computerproblemen terecht bij Witte Hal.

Witte Hal biedt “Service á la Carte”

Als moderne consument weet je dat, “alles gratis en voor niets” een loze belofte is die niemand waar kan maken. De servicemonteurs bij Witte Hal zijn goed opgeleide en deskundige krachten die werken met goed gereedschap en apparatuur.

Plaatsen, instellen, inbouwen van witgoed, ophangen van tv’s; alles kan tot in de puntjes verzorgd worden voor heldere tarieven die gebaseerd zijn op onze kostprijs. Zo betaal je bij Witte Hal bijvoorbeeld nooit voorrijkosten.

De “Service á la Carte” tarieven van Witte Hal:

 • Bezorgen in de hele regio:  GRATIS,-
 • Bezorgen, plaatsen en aansluiten: € 29,-
 • Bezorgen, plaatsen, aansluiten, inbouwen en/of ophangen apparatuur:
  € 45,- voor het eerste half uur, hierna € 12,70 per volgend kwartier
 • Inmeten en thuisadvies van inbouwapparatuur:
  Geheel vrijblijvend, géén kosten
 • Reparatie van alle witgoed apparatuur:
  € 45,- voor het eerste half uur, hierna € 12,70 per volgend kwartier

Reparatie

Ook als je je apparaat niet hebt gekocht bij ons, komt onze monteur graag repareren. Ook dan betaal je bij Witte Hal geen voorrijkosten. Ook voor reparaties binnen de fabrieksgarantie kun je bij Witte Hal terecht. Onze monteurs zijn gecertificeerd om voor veel merken óók binnen die garantieperiode reparaties uit te voeren.

Klik hier om je reparatie direct aan te melden. Onze monteur neemt dan contact met je op.