Over Witte Hal

Witte Hal

Een uniek, maar o zo helder winkelconcept, gericht op de mondige en geïnformeerde consument van nu!
Bij ons geen wekelijkse tralala akties als “magazijnopruiming”, “inruilweken”, “geen btw” enz.enz. Onze prijs is alijd laag, gebaseerd op onze betaalde inkoopprijs en altijd concurrerend met welke aanbieder dan ook!!
Bij Witte Hal wordt deskundig en helder geïnformeerd, je mist bij ons de opgerekte winkeltijden die gevuld moeten worden met parttimers i.v.m. de kosten. Onze klant heeft zich soms goed ingelezen op internet en heeft voor zichzelf al bepaald aan welke eisen zijn of haar keuze moet voldoen. Deskundige bevestiging, demonstratie, een passende prijs en service a la carte doen hem kiezen voor Witte Hal.
Op onze website zetten wij voortdurend een gedeelte van ons assortiment in de “spotlight” speciale inkopen, echte bestsellers en uitlopende en/of winkelmodellen zullen je vaak verrassen.
Daar wij partner zijn van een belangrijke Europese inkooporganisatie, kunnen wij alle merken tegen een superlage prijs leveren, vaak al af te halen binnen 24 uur!!
Bezoek ons in Venlo en je zal snel behoren tot de slimme kopers!!
Met vriendelijke groet,
Fam. Coopmans

Historie

Eerst onder Expo Audio Video, toen onder franchiseformule Expert en sinds 2008 Witte Hal, maar sinds 1986 is familie Coopmans zelfstandig actief in consumentenelektronica.

Gestart in Reuver onder de naam Expo, groeide het bedrijf in de regio naar 7 winkels om daarna door het sterk veranderde verkooplandschap weer terug te schakelen naar de huidige Witte Hal winkel in Venlo.

Met het kleine, maar deskundige team van medewerkers zal de strijd om de klant met steekhoudende argumenten worden aangegaan. De bewijslast ligt bij het hele team om iedere dag aan te tonen, dat perfecte en uitgebreide service best samen gaan met een gemiddeld lagere prijsstelling.